SUGGESTIO - LEENA PAKONEN

Mentaalivalmentaja ja valmentajien kouluttaja

Leena on toiminut mentaalivalmennuksen ja rentoutusohjauksen parissa kymmenisen vuotta. Tätä ennen hän toimi taloushallinnon asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä toistakymmentä vuotta.

Kuormituksen hallinnan haasteet ovatkin tulleet Leenalle tutuksi omakohtaisesti, ja nyt intohimoni on tukea ja auttaa muita paremman jaksamisen ja elämänlaadun kehittämisessä. Mentaalitaitojen treenaaminen ja riittävän palautumisen huomiointi arjessa on olennainen osa tätä työtä. Yksilövalmennuksen ohella koulutan uusia rentoutus- ja mentaalivalmentajia. 

Leena Pakonen

SUGGESTIOKELLUNTA

Kierrosten laskeminen

Sain idean tähän äänitteeseen kokeillessani rentoutuskelluntaa ensimmäisen kerran. Takana oli intensiivinen päivä ja tunsin olevani hyvin ylivirittyneessä tilassa. Vaikka kellunta tuntui ihanalta, tuntui haastavalta laskeutua rauhallisempaan olotilaan. Huomasin kaipaa- vani jotain lempeää ääntä, mihin voisin kiinnittää huomioni vilkkaan ajatusvirran sijaan ja joka samalla ohjaisi hiljalleen rentoutumaan. Niinpä halusin tarjota sinulle tämän mahdollisuuden ohjattuun pehmeään laskuun ylikierroksilta rentouteen, silloin kun sinulla on hyvin vauhdikas päivä takanasi. Äänitteen jälkeen sinulle jää vielä hyvin aikaa omasta rauhasta nauttimiseen hiljaisuudessa.