Cryo-hoito

Cryoterapiahoidot on lähtöisin Japanista jo 1970-luvun lopulta.  Cryoterapia perustuu kudoksen hallittuun ja nopeaan jäähdytykseen. Hoidon aikana vapautuu lisää hyvänolon endorfiinia ja antiinflammatorisen proteiinin norepinefriinia sekä elimistön verenkierto tehostuu.

Cryoterpia voi nopeuttaa toipumista vammoista, vähentää turvotusta sekä lievittää lihaskipua, kroonista kipua ja migreeniä, parantaa stressinhallintakykyä, vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin ja kauneuteen positiivisesti sekä parantaa urheilullista suorituskykyä.

 

Cryoterapia, eli cryo-hoito on huippukylmähoitoa keholle, jossa kylmähoitokapselin lämpötila on -120 astetta. Kylmäkapselissa käytetään nestemäistä typpeä, joka on kuivaa ja kylmää höyryä.

Kylmähoitokapseliin mennään omassa uima-asussa tai normaaleissa alusvaatteissa. Lämpötila lasketaan hyvin alhaiseksi, joten kylmähoito kestää noin 1-3 minuuttia. Hoito on turvallista ja se tehdään aina työntekijän valvonnassa.

Cryoterapia, kylmähoitotankki

CRYO-HOIDON HYÖDYT

✓ Lievittää stressiä
✓ Parantaa unen laatua
✓ Vähentää tulehduksia
✓ Auttaa reuman, aknen ja psoriaksen hoitoon
✓ Auttaa hallitsemaan kroonista kipua
✓ Helpottaa painonhallintaa
✓ Nopeuttaa verenkiertoa ja laskee turvotusta
✓ Lievittää migreeniä ja lihaskipua

Lievittää stressiä

Parantaa unen laatua

Vähentää tulehduksia

Auttaa reuman, aknen ja psoriaksen hoitoon

Helpottaa painonhallintaa

Nopeuttaa verenkiertoa ja laskee turvotusta

Lievittää migreeniä ja lihaskipua

Auttaa hallitsemaan kroonista kipua

CRYO-HOITOA EI SUOSITELLA

Jos olet raskaana

Sinulla on todettu keuhkoahtaumatauti tai keuhkojen toimintahäiriö

Sairastat sydän- tai verisuonitautia

Sairastat verenpainetautia ja verenpaineesi on yli 180/100 mmHg

Sinulla on kylmäallergia

Sinulla on aivoverenkierron häiriöitä tai syvälaskimotukoksia

Sinulla on vakava anemia

Olet sairastanut akuutin sydäninfarktin tai aivoverenkierron häiriön viimeisen puolen vuoden aikana

Sinulla on epilepsia

Sinulla on pahanlaatuisia kasvaimia

Kärsit klaustrofobiasta

Sinulla on akuutti munuaisten tai virtsateiden sairaus

Olet alle 18-vuotias (Vaatii huoltajan suostumuksen)

Paikallista cryoterapia: voi käyttää lähes missä tahansa kehon osassa. XºCRYO-hoitolaitteiston ainutlaatuinen ja patentoitu teknologia mahdollistaa paikallisen huippukylmähoidon suorittamisen ilman cryogeenisiä kaasuja. XºCRYO laitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa. Se auttaa helpottamaan liikkuvuusrajoituksia, minkä lisäksi se lievittää tulehduksia ja turvotusta esimerkiksi polvissa, nilkoissa, kyynärpäissä, ranteissa jne. Innovatiivinen cryofacial-maskimme tekee nuorentavat ja virkistävät kasvohoidot miellyttäviksi ja helpoiksi. Suositeltu hoidon kesto on 1–3 minuuttia.

Koko kehon cryoterapia: altistaa koko kehosi huippukylmälle ja hoitolämpötilat vaihtelevat -110ºC: sta -130ºC: iin lyhyen ajan. Suositeltu istunnon kesto on 2 minuuttia. Hoito tuottaa thermoshokin, johon keho reagoi vapauttamalla parantumista ja palautumista tukevia entsyymejä ja hormooneja ja lisäämällä verenkiertoa nopeuttaen palautumista ja yleistä hyvinvointia CRYOºCABIN on asettanut alan standardin koko kehon Cryoterapian turvallisuudessa ja suorituskyvyssä.